dijous, 3 de maig del 2012

"Se l'han quedat els xinos!"


Avui inauguren l'exposició 
A les 19.00 hi haurà la inauguració i un documentaforum, 
tal com expliquen al web de la biblioteca: 


INAUGURACIÓ I DOCUMENTAFORUM DE L’EXPOSICIÓ "Se l'han quedat els xinos"

L'exposició fa un recorregut periodístic sobre la comunitat xinesa posant-la com a protagonista i donant-li veu. Es passarà un documental on els xinesos entrevistats reflexionen sobre els estereotips i prejudicis que planen sobre ells i  també expliquen els seus mites envers els occidentals. Els protagonistes desmitifiquen, amb molt d’humor, aquestes creences populars que corren al seu voltant i expliquen les seves vides quotidianes.

Passi del documental i debat amb l’autora de l’exposició, Laura Quinto Aires i amb un dels protagonistes de la mostra, Yuanjao Cheng.

 ****************************************************

A banda de la informació que apareix a la web de la Biblioteca i al bloc de Laura Quinto Aires, l'autora de l'exposició, aquesta iniciativa és sens dubte un bon exemple d'interculturalitat i fins i tot Joaquín Beltrán Antolín va incloure'n la referència al títol de la presentació que va fer al Seminiari Internacional d'InterÀsia celebrat al novembre del 2011: “‘¡Se lo han quedado los chinos!’ Intervenciones virtuales en los procesos de interculturalidad china en España”


L'exposició es podrà visitar fins al 3 de juny, o sigui que si algú hi va, 
us animo a deixar els vostres comentaris i opinons aquí!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada